Български

TAG: Живеем В Женско Царство

Преди няколко седмици имах честта да бъда тагната от прекрасната Мери от Berry’s Place и, макар и да ми отне доооста време заради предвидени по-рано постове, ето и моя отговор най-накрая! Ако не сте чели нейната публикация, може да я намерите тук.

Това е първият TAG, в който участвам и не мога да ви опиша колко пъти обмислях отговорите, хах 😀 Приятно четене!

Kакво означава една жена да живее в женско царство?

Ако е царство, съставено само от жени…Това звучи като начало на филм на ужасите за мен 😀 Всички знаем, че жените сме прекрасни същества, но и малко по-емоционални (така да се каже…) от мъжете. Сега си представете “царство”, управлявано само от такива емоционални същества, които в един момент започват да PMS-ват едновременно – това е равносилно на апокалипсис.

За мен, обаче, дефиницията за “женско царство” би било една голяма и светла стая с всичките ми гримове, дрехи, бижута и обувки, в която мога щастливо да си се приготвям и да си играя с любимите ми продукти – това би било моето царство.

Ако бяхте кралица, как щеше да се казва кралството ви?

Виртуалният еквивалент на моето кралство, което описах по-горе, е блогът ми. Така че – It is a Mell’s World 😛

Кога се чувствате най-красива?

Когато съм си облякла някоя от любимите рокли, гримът ми се е получил както го искам, отида при годеника ми, фръцна се и кажа “Виж колко съм  хубава!”, а той ми отговори “Ти винаги си хубава!”.

Какви дрехи ви карат да сте готова да покорите света?

Роооокли! Обичам рокли! И токчета! Звучи много клиширано, но тъй като съм много висока, с години ми беше насаждано от околните, че аз трябва да ходя само на равни обувки. Години по-късно, на пук, най-прекрасно се чувствам на 11см ток, гордо извисявайки се над всички останали.

Кой е ритуалът ви, с който се изпълвате с енергия?

Да си пусна силно музика и да си потанцувам сама. В продължение на 10 години ходех на танци, а след това бях и учителка. В момента не танцувам активно и много ми липсва.

Откъде намирате вдъхновение?

Най-вече от успехите. Когато нещо се получи така, както го искаш, това те вдъхновява да продължиш да си поставяш цели и да се стремиш към тях.

Какво ви кара да се чувствате силна и непобедима?

Отново успехите – аз съм много инатлив и конкуриращ се човек и постигането на целите ми ме прави по-силна. Може да са съвсем малки неща в ежедневието, но да си поставям цел, която да изпълнявам, ме мотивира. Може да има нещо общо с любовта ми към правенето на списъци от малка – правиш списъци, за да можеш после да ги чек-неш! 😀

Кое е най-важното качество на една жена?

Ако имаше само едно, и то беше универсално, всички жени на Земята щяха да са едни и същи и да е страшно скучно. Това, което ни прави прекрасни (и създава главоболия на мъжете 😉 ), е че всяка има различни качества, различни слаби и силни страни. Ако трябва, обаче, да избера едно конкретно нещо, с което според мен бихме били много по-добри, то това би било търпението. Доста по-лесен би бил животът! Но…уви, дори аз го нямам 🙂

Ако светът беше женско царство, кои са трите закона, които щяхте да прокарате?

  1. Не говорете зад гърбовете си – всички сме виновни по този параграф.
  2. Задължително мислене поне 1 нощ преди да се скарате зверски с някого.
  3. Безплатен шоколад.

 

Опитах се да съм максимално кратка в отговорите, тъй като имам склонност да се отплесвам…На свой ред пък бих искала да TAG – на Веселина от Smileystylelady, Зорница от Zarra’s Blog, Габи от Les Passions de Gaby (момичета, прерових ви блоговете и не успях да открия този таг, така че се надявам да не сте го попълвали вече! 😀 ), както и всяка една от вас, която би искала да сподели нейните мисли!

Mells x

5 thoughts on “TAG: Живеем В Женско Царство

  1. За първи път попадам на български блог така случайно 😀 Много ми харесаха отговорите ти! ❤

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s